Thursday, August 14, 2008

Despre sinistrati



Dupa cum stiti, biserica noastra s-a implicat in strangerea de ajutoare pentru sinistrati prin donarea de haine si bani...apoi ajutoarele au fost preluate de Asociatia Crestina "Armata Salvarii"*.
In primul rand vreau sa multumesc celor ce s-au implicat si au dat din putinul lor oamenilor nevoiasi. Sa stiti ca prin dragostea pe care o purtam celor din jur aratam ca suntem crestini...nu e motiv de mandrie ci o datorie fata de Dumnezeu.
Am avut o mare satisfactie si bucurie cand am vazut ca oamenilor le pasa si vor sa ajute,dar din pacate acestia erau in majoritate crestini...necrestinii au refuzat prin replici ca "mie cine imi da?""sau "sa dea cei bogati!"...dar sa stiti ca nimic din ce avem nu este al nostru, totul vine de la Dumnezeu si El doreste ca noi sa ne punem in slujba Lui ca El sa se poata folosi de noi.
Asa ca, daca simtiti chemarea de a ajuta,nu e prea tarziu! Puteti inca aduce la biserica ajutoare sau sa luati legatura cu mine pe e-mail la:ocean_spirit31@yahoo.com
Armata Salvarii a plecat deja in Moldova de 2 ori cu ajutoare,acum aflandu-se acolo si impartind alimente. Dorim sa va tinem la curent cu tot ce se petrece si cum ajutoarele dvs. ajung la cine trebuie.
Soldati si ofiteri ai Armatei Salvarii fac prima data o cercetare a locurilor pentru a cunoste familiile care au cel mai mult nevoie de ajutor,oferind prima data sprijin sufletesc ,vorbindu-le despre Dumnezeu si incurajandu-i sa mearga mai departe.Apoi vin cu ajutoare materiale acolo unde este cel mai necesar.
Domnul sa fie alaturi de ei sa-i intareasca pe tineri si sa lucreze la inimile celor ce pot ajuta batranii care nu mai au puterea si timpul necesar sa o ia de la 0.






*Armata Salvarii= Armata Salvării este o mişcare internaţională creştină de binefacere, fiind latura evanghelică a bisericii universale. Mesajul ei este bazat pe Biblie. Slujirea ei este motivată de dragostea pentru Dumnezeu şi oameni. Misiunea ei este să predice Evanghelia lui Iisus Hristos şi să vină în întâmpinarea nevoilor oamenilor în numele Lui fără discriminare.
Mai multe detalii aici

No comments:

Post a Comment