Friday, September 12, 2008

Teroristi pentru Hristos

Cea mai mare armată a tuturor timpurilor, cea mai puternică , cea mai bine înarmata, cea mai longevivă, cea mai decisă, cea mai nebună, cea mai infiltrată, e armata teroriştilor creştini.

E armata cea mai hulită, cea mai neîndreptăţită, cea mai neînţeleasă!

Armata aceasta are cei mai nebuni ostaşi, sunt nebuni pentru Hristos, cei mai sinucigaşi luptători. Aceştia au ca deviză: “căci dacă trăim pt. Domnul trăim şi dacă murim pt. Domnul murim, deci fie că trăim , fie că murim, noi suntem ai Domnului”.

Cei mai credincioşi luptători sunt aici, ei au luptat şi luptă pe tărâmuri neatinse de civilizaţie. Îşi părăsesc căminele pentru a lua drumul pribegiei pentru că işi urăs familiile si viaţa .(“Cine îşi iubeşte viaţa, o va pierde; şi cine îşi urăşte viaţa în lumea aceasta, o va păstra pentru viaţa veşnică.” Ioan 12:25) Aşa spunea un mare general al lor :
Filipeni 3:7-8 Dar lucrurile, care pentru mine erau câştiguri, le-am socotit ca o pierdere, din pricina lui Hristos.
Filipeni 3:13-14 … fac un singur lucru: uitând ce este in urma mea, şi aruncandu-mă spre ce este înainte,
14. alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.

Sătui sau imfomentaţi şi insetaţi, liberi sau bătuţi şi închişi, iubiţi sau huliţi şi respinşi, in bucurie sau deznădejde, in curaj sau frică, in căldură sau frig, in sate sau oraşe, in maşini sau bărci şi avioane, in noroi sau pe uscat, in şoaptă sau cu voce tare, în scris sau în faptă… ei spun: “pot totul in Hristos care ma intăreşte”.

Sunt cei mai fanatici; vestesc o Persoana moartă care a inviat, dar nimeni şi nimic nu le zdruncină crezul. Ei vor să trăiască şi să moară pentru o persoană pe care cei m-ai mulţi nu au văzut-o niciodată, căci spun ei : “sângele martirilor este sămânţa sfinţilor”.

Conducătorul lor suprem e un anume Hristos, născut in Betleemul din Iudea, El le spunea:
“Adevărat, adevărat, vă spun, că, dacă grăuntele de grâu, care a căzut pe pământ, nu moare, rămâne singur; dar dacă moare, aduce mult rod. Cine îsi iubeste viata, o va pierde; si cine îsi urăste viata în lumea aceasta, o va păstra pentru viata vesnică. Dacă Îmi slujeste cineva, să Mă urmeze; si unde sunt Eu, acolo va fi si slujitorul Meu. Dacă Îmi slujeste cineva, Tatăl îl va cinsti.” (Ioan 12:24-26)

Acest Impărat care nu a purtat niciodată coroană şi nu a stat pe vre-un tron , a murit la 33 de ani răstignit pe o cruce. Nu a creat nici o ţară, nu a scris nici o carte, nu condus armate pe front, dar a câştigat treptat milioane de adepţi. De bună voie spunea că merge la moarte, a murit şi armata Lui spune că a înviat şi va venit din nou pe Pământ. Ce fel de terorişti sunt oamenii aceştia, de unde îşi extrag puterea?
Sunt blânzi ca porumbeii dar şireţi ca şerpii, sunt fără avuţii dar cu bucurie pe feţe, sunt mici sau mari, tineri sau bătrâni, toţi uniţi cu un scop comun : să ducă Vestea bună până la capătul Pământului, vestea că oricine ai fi , oricăt de rău şi neiubit, oricăt de deprimat si singur; Isus Hristos oferă iertare şi împăcare cu Dumnezeu dacă te încrezi în El.

Oriunde ai fi, în staţia de tramvai, in gară, pe apă sau pe mare, unul dintre ei este acolo. Vrea să arunce inima ta in aer, să o spargă bucăţele, să îţi vezi adevărata stare : păcătos, departe de Fericire. Se va apropia totuşi de tine Hristos , care iţi va arăta adevărata DRAGOSTE.

Sunt un terorist pentru Hristos, dorinţa mea e să devin nebun pentru Hristos, să vobesc despre El , să cânt despre El, să trăiesc pentru El. Sunt un terorist fără leac! Sunt teroristul care declanşează iubire din Hristos!

Eşti iubit!!O armată întreagă e pe urmele tale! :)

(articol inspirat din urarea primită de sora mea, anume: fii teroristă a lui Hristos!)Fii binecuvantat Bogdan!

No comments:

Post a Comment